За нас
За нас

Следвайки мечтите си и споделяйки много, заедно поставихме началото на един проект. Нов, модерен, стилен онлайн магазин www.boho-kids.com . Повече от приятелки ние...

 

Мерлин Рамадан – повече от 10 години опит в модния сектор, винаги с нова цел, която да отхвърли зад гърба си :) 

 

Александра Папова – майка на любимия ни модел :) от няколко години фотограф и с доста часове търговски опит

 

Последните две години, ние търсихме най-добрата комбинация от качество, цена и не на последно място – Вашият стил на живот.

 

Има особен тип деца, които винаги изглеждат добре. Те са добре облечени от главата до петите, носят уместни аксесоари, обувки и според възрастта им. Имат сякаш свой стил - нито инфантилен, нито като на възрастни. Такива деца ни гледат от списанията, от красивите семейни фотосесии. Те просто излъчват добър вкус. А той идва не от другаде, а от нас, родителите.

 

Възпитаването на добър вкус в ранна детска възраст не се и отнася само до външния вид. Усетът към красивото, хармоничното, малкото, но качествено, се развива именно в тези ранни години, да не кажем, дори и от бебета. 

 

Защо BOHO kids?

 

Бохемската мода, или наричана още бохо шик, е сред най-актуалните тенденции през последните години, а напоследък като че ли позициите й се засилват.

Бохо стилът не е за всеки – трябва да имаме свободен дух, да не се притесняваме от модни недоразумения, да обичаме да експериментираме и миксираме и да държим на удобството.

Някои ще кажат: „Та те са просто деца!” Да, такива са и носят детски дрехи и обувки, но това не означава, че трябва да се задоволяваме с каквото има, каквото носят всички или каквото е модерно по магазините. 

За това наблюдавайки пазара и тенденциите, ние залагаме на висок клас изработка на дрехите, естествени материи и изчистени от към визия колекции, любими на всички модерни мами :)

 

За Вас избрахме три практични възрастови групи, водейки се от опита ни и като родители и като потребители. За най-малките предлагаме нещо ново на пазара – дрехи от органичен памук. В същото време, колекцията ни от 3 до 30 месеца Ви дава възможност да допълните гардероба на децата си с нежни и модерни предложения. Както в тези две категории, така и в третата от 2 до 8 години, наша цел е Вашият лесен и приятен избор от допълващи се в колекциите елементи, с което се надяваме да Ви създадем свеж дъх удобство в натовареното ни ежедневие и бъдем Вашето ново любимо място за пазаруване.