Често задавани въпроси (FAQ)
?
Как да се регистрирам?

За да пазарувате в сайта на www.boho-kids.com е необходимо първо да се регистрирате.

 • В горния десен ъгъл избирате бутона "Вход за клиенти".
 • Въведете вашият е-мейл адрес и кода от картинката
 • Ще получите е-мейл от Нас с линк за потвърждение на регистрацията Ви. Кликнете върху линка.
 • Поздравления! Вече сте регистрирани и може да пазарувате.
?
Как да направя поръчка?

В boho-kids.com може да направите поръчка по следните два начина:

 

Като се регистрирате в сайта www.boho-kids.com и влезете в профила си:

 • Изберете желания от вас артикул, размер, цвят и количество.
 • Добавете го в пазарската количка, като натиснете бутона "КУПИ".
 • Ако сте приключили с пазаруването отидете в пазарската количка и натиснете бутона"ПОРЪЧАЙ".
 • Въведете Вашите данни за доставка в "Стъпка 1 - Данни за клиента" и натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ"
 • Изберете начин на плащане и доставка в  "Стъпка 2 - Преглед на поръчката". Тук ще се калкулира и цената за доставка на Вашата поръчка. 
 • За да финализирате поръчката натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ"
 • Ще получите е-мейл с номера на поръчката Ви и данните за доставка.

Чрез регистрация в boho-kids.com получавате възможността след като веднъж въведете данните си за доставка и фактуриране, да не губите време за регистрация при следващи поръчки, можете да проследявате поръчките си и да преглеждате стари такива.

 

Поръчка без регистрация в www.boho-kids.com :

 • Изберете желания от вас артикул, размер, цвят и количество.
 • Добавете го в пазарската количка, като натиснете бутона "КУПИ".
 • Ако сте приключили с пазаруването отидете в пазарската количка и натиснете бутона"ПОРЪЧАЙ".
 • Въведете Вашите данни за доставка в "Стъпка 1 - Данни за клиента" и натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ"
 • Изберете начин на плащане и доставка в  "Стъпка 2 - Преглед на поръчката". Тук ще се калкулира и цената за доставка на Вашата поръчка. 
 • За да финализирате поръчката натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ"
 • Ще получите е-мейл с номера на поръчката Ви и данните за доставка.

За по-бързото и ефективно обработване на Вашата поръчка е необходимо да попълните правилно данните за доставка и контакт. Ако е необходимо допълнително уточнение по Вашата поръчка, Ние ще се свържем с Вас по телефона или чрез  е-мейл.

 

?
Имам ли право на рекламация или замяна на стока?

Право на Замяна/Връщане

 

В случай, че поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите в 14 дневен срок от датата на получаването и ние няма да ви зададем нито един въпрос за това, при условие, че:

 

Важно! Върнатата стока трябва да е в добър търговски вид, в оригиналната си опаковка и етикет, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди с пълния комплект придружаващи пратката документи. 

 

Към пратката трябва да са приложени опция „преглед“ и платежният документ издаден от спедитора при получаване на стоката.

 

Транспортни разходи при Замяна/Връщане

 

 Куриерските разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите, в които връщането е по вина на www.boho-kids.com .

 
 

Възстановяване на суми при Замяна/Връщане

 

Суми при връщане на стоки се възстановяват в 14 дневен срок от датата на получаване на стоката от Клиента. Сумата ще бъде възстановена САМО по банков път – на посочена от клиента банкова сметка (като следва да се посочи IBAN и титуляр на сметката) във Формуляр за упражняване на правото на отказ, който ще получите в комплекта с документи при доставка или по е-мейл.

 

 *При разлика в цените на заменените продукти:

 

 - Ако цената на стария продукт е по-висока от тази на новия, разликата ще бъде отразена във Вашия потребителски профил и при следваща заявка от този профил, сумата ще Ви бъде приспадната, без да е нужно допълнително да ни уведомявате!
 

 - Ако цената на стария продукт е по-ниска от тази на новия, ще трябва да заплатите разликата, което може да стане с начисляване на допълнителен платеж при доставката.
 

Отговорност на Търговеца

 


Ние не носим отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, както и в случай на забавяне на пратката по причина на куриерската фирма. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон  за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.

 

?
Защо не получавам касова бележка за стока закупена с наложен платеж?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. 
Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
 

За направеното от клиента плащане Спиди издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

?
Липса, сгрешен или дефектен продукт – какво да направя?

Непременно се свържете с нас – телефон +359889220402, e-mail: info@boho-kids.com  или формата за контакт в нашият сайт, ще отговорим максимално бързо на Вашето запитване.

?
Мога ли да закупя подаръчен ваучер от Вас?

Да можете, ние искаме да бъдем максимално полезни за нашите клиенти, а последните няколко години подаръчните ваучери са все по-търсени и удобни. 

За да закупите подаръчен ваучер е неободимо да следвате стандартните стъпки за поръчка на продукт от сайта на www.boho-kids.com с единствено допълнение: Заедно с номер на поръчка в посоченият от Вас е-мейл ще получите и закупеният ваучер.

?
Мога ли да направя поръчка извън територията на България?

Да, можете. Наша цел в дългосрочен план е да присъстваме и на чужди пазари. Единствената разлика е, че цените за доставка в чужбина варират в зависимост от държавата обема и теглото на пратката, за които е нужно да ви предоставим допълнителна информация.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас